Ungdomshelg i Ålesund 13-15 mars

Vi fra Ålesund var så heldig at fire NUK ledera tok tida til å komme i Ålesund berre for å arrangere en ungdomshelg for oss. Det var vi veldig takknemlig for. Vi var også så heldig at tre jenter fra Trondheim kom heit til Ålesund berre for å vere med på ungdomshelg. Vi var også ganske heldig med været, sola kom og det var ikke for varmt og heller ikke så kaldt.

 Vi fikk møte nye folk og folk som vi ikke har møtt på lenge. Vi var sånn ca 15-20 stk ungdomma den helga, vi var ikke så mange som vi bruka å vere når vi er på leir i Levanger, men det var allikavell artig. Det blei masse kjekke aktiviteter, nokre av aktivitetane var nye for noken. Det var også en del fritid, noke som er positivt for dei fleste. På den fritida som var, så var de fleste veldig sosiale. Mobilane var vekk og vi bare snakka og spilte spill. Å danse og synge var også en del av oss som gjorde. Det var både artig for oss som dansa og for dei som så på oss. Dei fra NUK fortalte også om World Youth Day (WYD) og om Norges Unge Katolikker (NUK).

Uansett om vi hadde det moro med aktivitetar og fritid så glemte vi ikke å be til gud. På ettermiddagane hadde vi messe også hadde vi morgonbønn og kveldsbønn. Vi delte oss også opp i grupper. Kor og ministrant grupper. Begge gruppene gjorde en super jobb på lørdags messe og søndags messe. Sangane som koret øvde på var ganske fine og fengandes. Sangane gjorde sånn at det blei ganske god stemning i kirka og motiverte koret til å synge skikkelig, men det var ikke bare sangene som gjorde at koret ble motivert, det var også dei flinke kor lederen. Det var mange som kom og sa at vi gjorde en super jobb på messa, noke som vi er veldig fornøyde med.

Det var nemlig en fin helg for alle. For noken av oss var det litt emosjonell, men det var samtidig artig og lærerik. Det beste med ungdomshelgene/leir er at alle blir kjent med alle, ingen blir glemt og ingen er alene. Helga var også ikke bare for katolikkane, men det var for alle. Alle var velkommen.

Skrevet av Michiko

Samramentsandakt2

Samramentsandakt

Messe søndag

Pøldr

Gruppebilde